mandag den 8. oktober 2012

Trin for trin: opnå flot hud med foundation



Du skal bruge:

Pudder-, face and body-, foundation- og lip/concealer
børste fra The Body Shop
Skin primer matte it, "oil free balancing" foundation 04,
extra virgin minerals powder 205, solpudder 03, rouge 04
fra The Body Shop



All-in-one dækstift 03, Vitamin E face mist
fra The Body Shop


Start med at smøre et tyndt lag primer rundt i ansigtet. Sørg for nå ind i alle kroge ved næsen og øjnene.
Brugt evt. en lille børste (lip/concealer børste). Ved brug af en primer holder ens makeup længere.


Trin 1
Primeren fungerer ligesom en maske, der holder på makeuppen. Når ansigtet bliver tørt, skal der lægges foundation. Til denne del benytter vi os af en foundation børste. Mange bruger fingrene til at smøre flydende foundation ud i ansigtet, men det bedste resultat opnås ved brug af en foundation børste. På den måde kan man komme ind i alle kroge.
Vi har valgt kun at lægge makeup på venstre side af Majas ansigt, så i kan se forskellen og har noget at sammenligne med :-)




Trin 2
Anvend pudder børsten til at påføre Extra virgin minerals powder. Denne lille børste er genial til at påføre pudder. På grund af dens tætsiddende hår, falder der ikke pudder af børsten, som kan lande på tøjet. Børsten er god til at arbejde med huden og giver dermed også en jævn og fejlfri finish.


Resultatet af pudder

Trin 3
Brug nu "Face & Body" børsten til at lægge solpudder på kinderne. Et lille tip: lav en lille trutmund eller sug kinderne ind, så kindbenene kommer til syne. Kom solpudder på kinden vha. den linje din trutmund skaber. Vi følger gerne linjen hele vejen ud til hårgrænsen, men det er ikke et must, så stop bare før hårgrænsen, hvis det passer dig bedre. Det gode ved solpudder er, at det også kan bruges i panden ved hårgrænsen, på hagen samt en smule på næsen for at give ekstra glød til hele ansigtet.

Trin 4
Denne samme børste bruges til at lægge rouge. Tag derfor et lille stykke papir og tør solpudderen af "Face & Body" børsten, så den er klar til den røde farve. Læg den kun på den forreste del af din kind. Et lille tip: Smil med lukket mund til æblekinderne dukker op. Tilføj rouge på æblekinderne. Fordi rougen har en farve der kan blive for voldsom i større mængder (efter vores mening), vælger vi ikke at påføre det på hele kinden. Den røde farve giver vores look et flot finish.




Trin 5
Slut af med "All-in-one" dækstiften og Vitamine E face mist fra The Body Shop. Dækstiften skal bruges til at dække rander under øjnene, samt større bumser. Med primeren som start, og med Vitamine E face mist som slut, bliver makeuppen hvor den skal hele dagen/aften/natten!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar