søndag den 7. oktober 2012

Krøller eller ej?

Miranda og jeg var sammen, og vi besluttede os lige for at lave et indlæg om krøller! Miranda havde den her 'skøre' metode til at lave krøller, som vi synes kunne være sjov at teste. Jeg fik så fornøjelsen af den klassiske franske fletning, der altid er en sikker vinder, når det gælder om at skabe flotte krøller. Idéen er så at sætte håret om aften inden det er sengetid, og næste dag hiver man alle hårnåle og elastikker ud af håret og voila! - KRØLLER! Men var det nu også så nemt? Svaret er: neeeeeeeeeej! Ihvertfald ikke for Miranda...

Når man skal lave de krøller Miranda lavede, skal man starte med at tage en ok stor tot hår, spraye lidt hårlak i og sno det til det begynder at krølle sig sammen. Så sættes totten  fast med hårnåle og så er det bare forfra med den næste tot. 





Indtil det kommer til at se sådan ud...




Men hvordan blev resultatet? Ja... efter adskillelige timers skønhedssøvn blev dette resultatet:

 
Snoet hår + Curl Boost = ... uglet hår

Nå... Som i kan se, så virkede den metode nok ikke helt som forventet. Da vi havde hevet alle hårnålene ud, så det ikke særligt lovende ud for Mirandas metode. Vi prøvede derfor at redde situationen med Curl Boost fra The Body Shop... men, ja. I kan jo selv se resultatet... MEN! Det burde kunne lade sig gøre, at lave krøller på denne måde! Hvordan? Det er jo ikke "Mirandas" metode. Det er da en hun har nakket fra en anden. Så vi har set at det kan lade sig gøre! Det er bare os der fucker det op! So give it a try!

Et lille tip: husk at tage pauser! Dine arme vil syre!




2 kommentarer:

  1. husk at gøre håret fugtigt og så begynd at krølle det. Enten kan man lade håret tørre eller brug hårtørren. Når håret er tørt så husk at brug hårspray så det kan holde det meste af dagen :)

    DC
    www.pilgrimogclausen.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Det er sikkert der den knækkede for os!
    Tak for rådet, det må vi prøve næste gang :-)

    SvarSlet