fredag den 19. oktober 2012

Side-fletning

Hair by Simone J.


Forfra – bagfra


Start med at rede håret igennem og lav derefter en sideskiling. Som i indlægget Den franske fletning skal der samles en stor tot og den skal deles i tre totter, som på billederne. Læg den yderste tot til højre over den midterste. Gør det samme med den yderste tot til venstre. Dette gøres kun en gang.



Ligesom på ovenstående billede, er næste trin at tilføje hår til fletningen. Tag en lille tot under og til højre for fletningen og læg det sammen med den højre tot – flet over den midterste tot. For at tilføje hår til den venstre tot skal der tages hår omkring hårgrænsen. Det er ligesom en fransk fletning, den sidder bare på siden, i stedet for bagi. 

Når fletningen kommer til omkring øret, skal håret i fletningen flettes, som i en almindelig fletning. Flet gerne den almindelige fletning omkring 10 cm.

Sæt fletningen fast med et par hårnåle og gem enden af den almindelige fletning under noget af det resterende hår som på billedet. Og dermed har du den fine side-fletning trin for trin lavet af Simone. 
Fortæl os gerne om hvad du synes :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar