tirsdag den 13. november 2012

FCK huset udefra

Ja, som ovenstående siger, så er titlen FCK huset. Og det er KUN fordi huset er blåt og hvidt og har FCK logoet på portene. And thats it! Så hvis du er Brøndby fan og ser dette, så slap af! Det er faktisk et meget pænt hus :-) Her i Philly bliver huset omtalt som "the blue house in Sandoy st." da vi er de eneste på denne lange vej, der bor i et blåt hus.


På billedet til venstre vises en tricycle, som blot består af en vogn der er skruet sammen med en motorcykel. De kan ikke køre voldsomt stærkt, men er perfekte inde i byen, hvor der altid er trafik og hvor folk godt kan lide at køre tæt. Vi bruger disse dagligt for at komme hen til indre by og tilbage. En tricycle anvendes ligesom en taxa derhjemme, men for at køre med sådan én koster det kun 15 pesos for en enkelt person, 20 pesos for to personer, 30 pesos for tre personer osv. Så lidt billigere end danske taxaer!

Lige omme på den anden side af de blå porte finder du Brownie. Brownie er Diana's helt egen 'vagthund', der skal beskytte os, hvis der dukker uvedkomne op om natten. Men denne lille søde vovse er mere legesyg end farlig, så gudskelov for de mange låse på dørerne!

For et par dage siden, adopterede vi disse to små og sultne hunde, som er Brownies to søskende. Der tænkes forsat over navne til de søde små. Har I nogle forslag? :)




Omme bag huset er vores stuepiges køkken og toilet, som er en del større end vores!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar